Strategy & Marketing

Gesture Control

Wij maken het mogelijk om applicaties en visualisaties nauwkeurig aan te sturen door zelfs de meest subtiele bewegingen. Een knikje of een handgebaar is al genoeg!

Wat is Gesture Control

Stel je eens voor. Je kijkt rustig een film en krijgt een telefoontje. Met een wuiving van je hand dim je het geluid en neem je op. Met een ander gebaar kies je een andere film om te kijken of blader je door foto’s op je scherm. Met hetzelfde gemak als het bedienen van je tablet, maar dan zonder fysiek iets aan te raken. Dit en meer is gesture control.

Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer! BEL (073) 62 374 52

Toepassingen

Wij kunnen media op een visuele en volledig interactieve manier aanbieden met deze zeer intuïtieve interface. Laat niets tussen je doelgroep en je boodschap komen, maar zet je doelgroep er middenin door een beleving te bieden! Maak van een beursstand of informatiezuil een interactieve attractie door je media op deze unieke manier aan te bieden. Of verrijk een presentatie of performance met visuals die realtime aangestuurd worden door beweging. Laat je etalage in realtime interactie aangaan met je potentiële klanten. Een mannequin laten knipogen naar voorbijgangers? Bestellen via een winkelruit op de webshop met de bewegingen van je handen? Dat is mogelijk! Wij denken graag mee en realiseren een concept op maat.

Human Interfaces

Wij maken gebruik van verschillende interfaces bij het ontwikkelen van gesture control applicaties op maat, zoals Leap Motion en Microsoft Kinect.

Leap Motion

De Leap is een gesture control interface die in staat is om bewegingen tot op 0,01 mm nauwkeurig te meten. Leap motion stelt je in staat om applicaties in 3 dimensies met je handen aan te sturen en is nauwkeuriger dan een muis, zo betrouwbaar als een toetsenbord en gevoeliger dan een touchscreen.

Microsoft Kinect

De software van Kinect is in staat tot complexe gebaarherkenning, spraak- en gezichtsherkenning. Het is mogelijk het 'skelet' van vier personen tegelijk te herkennen. Hierbij kunnen niet alleen hand en armgebaren herkend worden, maar kan volledige lichaamsbeweging gedetecteerd worden. Afhankelijk van de afstand tot de 'camera' kunnen zelfs individuele vingers herkend worden.

Cyril de Vroom

More info?
We'd love to tell you more.

Cyril de Vroom
Strategy & Innovation
+31 73 62 374 52
cyril@doetdingen.nl