Social Media Marketing

Strategy & Marketing

Social Media Marketing

Er is geen medium dat je zo dichtbij je doelgroep brengt!

Wat kan Social Media doen voor je organisatie?

Een goede social media strategie vergroot de online vindbaarheid van je bedrijf en helpt je merk sterk neer te zetten. Het stelt je in staat een community op te bouwen en je kennis en expertise over je vakgebied te delen met je doelgroep. Het maakt het mogelijk wensen en feedback van je doelgroep inzichtelijk te maken en hier direct op in te spelen. Weet wat er speelt in je community en laat geen kansen onbenut.

Social Media strategie

Een gedegen strategie hoe je het beste kunt omgaan met het gebruik van Social Media. Wordt er over je bedrijf of je merk gepraat op internet? Krijg je vragen via online kanalen? Hoe kan je organisatie hier het beste op in spelen? Wij helpen je de beste online strategie te bepalen zodat er geen kansen blijven liggen. Wij zorgen voor een Webcare dienst op maat dat past bij je bedrijf op basis van de juiste strategie.

Imago healthcheck

Een duidelijk onderbouwd overzicht van je online imago. Wat wordt er over je gezegd? Wie praten er over je? Wij geven een gedetailleerd rapport.

Periodieke statistieken & rapportage

Wij bieden je een overzichtelijk inzicht in de effecten van uw online campagnes en leggen zo kansen bloot voor uw social media strategie. Meten is weten!

Linkbuilding

Linkbuilding

Wij helpen je online populariteit te vergroten door het toepassen van linkbuilding. Linkbuilding is het vergroten van online populariteit in Social Media, nieuwsartikelen, berichten, blogposts (en meer) om zo de bekendheid van je website vergroten. Hiermee wordt je website 'belangrijker' voor zoekmachines en zullen resultaten op relevante zoekopdrachten stijgen.

Direct inspelen op trends

Door gerichte online monitoring kun je veel waardevolle informatie verzamelen over je doelgroep en direct inspelen op trends en thema’s in je marktgebied. Weet wat belangrijk is voor je klanten en koppel doelgericht terug, zo laat je geen kansen onbenut en zorg je voor actieve controle over je online imago!

Webcare

Social Media Alerts & Monitoring

Wij kunnen je direct op de hoogte stellen als er iets belangrijks speelt in uw community, zodat je direct kan reageren en in kan spelen op de situatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je meteen actief reageren op uw doelgroep.

Wij monitoren in realtime wat er op internet over je bedrijf gezegd wordt en gaan met de juiste frequentie de dialoog aan met je doelgroepen. We zorgen dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep aankomt via de meest effectieve kanalen. Campagnematig of het hele jaar door. Fans maken én behouden. Dit proces kunnen wij verzorgen van strategie en creatief concept tot communitymanagement en media-inkoop.

we(b)care for our clients
We vertellen je graag meer:
073 62 374 52
Mobiele telefoon
Cyril de Vroom

More info?
We'd love to tell you more.

Cyril de Vroom
Strategy & Innovation
+31 73 62 374 52
cyril@doetdingen.nl